ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προβλήματα στις Σέρρες η Λάρισα

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για τον αγώνα του κυπέλλου Hellas On Line στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Με προβλήματα στις Σέρρες η Λάρισα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Τετάρτης τους Κώτσιο και Κυριακίδη οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευθεί πλήρως ακόμη, καθώς και στους Γκουέλα (ενοχλήσεις στη μέση), Βενετίδη (σφίξιμο στον δικέφαλο) και Μπαλή (ίωση).

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός των βυσσινί και πήρε μαζί του στην μακεδονική πόλη, είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Ααράμπ, Φεράρι, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Βέμπερ, Μιούλερ, Βλασόπουλος, Ιγκλέσιας, Ρομπέρ, Κυριάκος, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ίλιτς, Πάρα, Τσίγκας και Ζουράφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ