ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Ριβάλντο και Ανατολάκη στην Καλαμαριά

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 25η αγωνιστική της Super League βρίσκεται ο Ριβάλντο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο (10/3) κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Με Ριβάλντο και Ανατολάκη στην Καλαμαριά
Στην αποστολή του
Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον
Απόλλωνα Καλαμαριάς για την
25η αγωνιστική της Super League βρίσκεται ο
Ριβάλντο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο (10/3) κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του
Τάκη Λεμονή. Ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται πως είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους “Πόντιους”, όχι όμως και ο
Γιώργος Ανατολάκης.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού χτύπησε στο πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε, χωρίς πάντως ο τραυματισμός του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου. Εξάλλου, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Μπουλούτ, Ανατολάκης, Σέζαρ, Τοροσίδης, Στολτίδης, Ταραλίδης, Μάριτς, Μενδρινός, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Ριβάλντο, Μπόρχα, Οκκάς, Παππάς

«Χρόνια πολλά» στο μουσείο

Περίπου 1.500 φίλοι του Ολυμπιακού, εκ των οποίων οι 300 μικρά παιδιά, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Μουσείου της ομάδας και το επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 82ων γενεθλίων του Θρύλου. Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι φίλαθλοι του Συλλόγου κι εκτός από την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις που είχαν προετοιμαστεί για χάρη τους. Τα παιδιά στις δημιουργικές δραστηριότητες (ζωγράφισαν και δημιούργησαν πράγματα με θέμα τον Ολυμπιακό) ενώ οι μεγάλοι στο πρόγραμμα προφορικής ιστορίας. Παράλληλα, κατά την είσοδό του στο Μουσείο, ο κάθε φίλαθλος έπαιρνε ένα πλακίδιο στο οποίο έγραφε τί σημαίνει γι’ αυτόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ‘Όλα τα πλακίδια μαζί, συνολικά 360, συνθέτουν το έμβλημα του συλλόγου. Επίσης, μοιράστηκαν σε όλους τα επίσημα year books του Ολυμπιακού καθώς και αναμνηστικά για τα 82 χρόνια του Θρύλου.

Οι νέοι στο 2-2

Παρά το ότι προηγήθηκαν με 2-0, οι νέοι του Ολυμπιακού παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο 59ο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Κολίντζα και πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Ματσούκα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τομαράς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μείωσε σε 2-1. Στο 80ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Παναγόπουλου. Στο 90ο ο Τομαράς κέρδισε νέο πέναλτι και ο Μοιροφορίδης ισοφάρισε σε 2-2. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Βαρουξής για τους «ερυθρόλευκους» που τέλειωσαν το ματς με εννέα παίκτες!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μπαντής, Σαπανίδης, Ζαλώνης, Λουιζίδης, Ψιάνος, Ντουντούκης, Λαζαρίδης (71’ Σκέντο), Μοιροφορίδης, Βέργος, Τομαράς, Χρημπάκης (63’ Κάνουλας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παναγόπουλος, Βαρουξής, Κοκολάκης, Πέντσας, Παινέσης, Κατσικογιάννης, Κολίντζας (60’ Ράμα), Γκεμίσης, Ματσούκας, Φακίνος (73’ Δαμουράς), Λώττας (80’ Χρονόπουλος).

* Μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό την προηγούμενη αγωνιστική, οι Παίδες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις επιτυχίες και επικράτησαν με 2-0 του Ιωνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK