Με Ρόλε στην Κέρκυρα

Ο Μάρτιν Ρόλε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης για την εκτός έδρας σαββατιάτικη (3/1, 17:15) αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Με Ρόλε στην Κέρκυρα

Περίπου ενάμισι μήνα μετά από τον τραυματισμό του στη γνάθο, ο Μάρτιν Ρόλε είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, καθώς την Παρασκευή (2/1) προπονήθηκε κανονικά και είδε το όνομά του στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα (3/1, 17:15).

Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και με τσουχτερό κρύο, αφού το χιόνι παραμένει σε αρκετά σημεία του γηπέδου, ενώ μετά από το τέλος της ο Βεργέτης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που ταξίδεψαν στο νησί του Ιονίου.

Μοναδικός απών θα είναι ο Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος ως γνωστόν έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει στο συγκεκριμένο αγώνα την τιμωρία του.

Την αποτελούν οι: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ρόλε, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK