ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σάλπι, Νάτχο και Χούσεν κόντρα στον Εργοτέλη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει απευθείας στο Ηράκλειο το απόγευμα, όπου θα ενσωματωθούν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νάτχο και Χούσεν.

Με Σάλπι, Νάτχο και Χούσεν κόντρα στον Εργοτέλη

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (28/2) η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα. Εκεί θα συναντήσει τους Σαλπιγγίδη, Χούσεν και Νάτχο που θα ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, το πρωί έγινε προπόνηση στη Λισαβόνα, σε ένα από τα κέντρα που χρησιμοποίησε και η Εθνική Ελλάδος δέκα χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Real Sport Club.

Η προπόνηση αφορούσε την αποθεραπεία και αποκατάσταση των βασικών του χθεσινού αγώνα και παράλληλα την συντήρηση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των υπολοίπων. Όλοι συμμετείχαν κανονικά και αμέσως μετά την προπόνηση ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Λισαβόνας, απ’ όπου η αποστολή θα πετούσε απευθείας για το Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ