Με Σαλπιγγίδη η αποστολή για Ολυμπιακό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Τούμπας. Διαβάστε τα 20 ονόματα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ραντεβού το πρωί της Κυριακής (8/2) στην Τούμπα, λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Μετά το καθιερωμένο ξεμούδιασμα ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναχώρησε για το Μακεδονία Παλλάς. Ανάμεσα στους εκλεκτούς βρίσκεται και ο Σαλπιγγίδης, που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αλλά θεωρείται δύσκολο να ξεκινησει στην ενδεκάδα.
Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν είναι οι εξής:
Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Κόστα, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Γκολάσα, Κάτσε, Νομπόα, Παπαγιαννόπουλος, Δεληγιαννίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, και Αθανασιάδης.
Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Τζανδάρης, ο τραυματίας Μαντούρο, ο Τζιόλης που ακόμη δεν είναι έτοιμος, οι Κουλούρης, Πόζογλου που χθες ενίσχυσαν την Κ20 και φυσικά οι Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος που δεν υπολογίζονται.