ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σηφάκη βασικό κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα πάρει φανέλα βασικού στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, καθώς ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λουίτζι Τσέναμο.

Με Σηφάκη βασικό κόντρα στον Παναιτωλικό

Την αποστολή για το ματς της Τετάρτης (15/1, 20:00) οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι”.

Διαβάστε ακόμα:

“Καθαρή” η μαγνητική του Γκαρσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ