Με στυλ στο miniEURO του Ισραήλ

Η ελληνική ομάδα minifootball παρουσίασε τη νέα της φανέλα και είναι πανέτοιμη να κυνηγήσει τη διάκριση στο miniEURO 2014 του Ισραήλ!

Με στυλ στο miniEURO του Ισραήλ

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία της στο minieuro 2013, το οποίο διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο Ρέθυμνο της Κρήτης. η Ελληνική ομάδα minifootball ξεκίνησε την προετοιμασία της για την πανευρωπαϊκή γιορτή του αθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στο Εϊλάτ του Ισραήλ, το διάστημα 23-27 Νοεμβρίου. Mία παρουσία, φορτωμένη με ιδιαίτερες φιλοδοξίες, παράλληλα με την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας, σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό.

Οι άνθρωποι της ομάδας παρουσίασαν σε ειδική συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων τη νέα φανέλα, την οποία θα φορούν οι Έλληνες παικτές, στη οποία μίλησαν τόσο ο προπονητής της, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, όσοι και εκπρόσωποι των χορηγών της Ελληνικής ομάδας.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας τόνισε τις προκλήσεις της ομάδας στη φετινή διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει πόσο ευεργετική επιρροή είχε το miniEURO 2013 στην αντίληψη των παικτών, οι οποίοι φορούν πλέον την γαλανόλευκη: "Ξεκινήσαμε και πάλι τη μεγάλη προετοιμασία για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο miniEURO του Ισραήλ. Αν, πριν από δύο χρόνια, όταν μου πρότειναν τη θέση του προπονητή για την ομάδα μας, ήξερα τι θα ζούσαμε στο miniEURO του Ρεθύμνου, όχι μόνο θα έλεγα "ναι", αλλά θα έβαζα και μέσον, για να πάρω τη θέση (γέλια)!

Ήταν μία δύσκολη διαδικασία η επιλογή του φετινού ρόστερ, αφού το επίπεδο έχει ανέβει, αλλά έπρεπε να διαλέξω και έτσι να αναγκαστώ να δυσαρεστήσω μερικούς παίκτες. Στο Ισραήλ θα πάμε πλέον πιο "διαβασμένοι", αλλά και πιο σίγουροι για τις ικανότητες μας. Η στήριξη του κόσμου είναι απίστευτη, ζήσαμε ένα ολόκληρο γήπεδο με 5.000 κόσμο να μη σταματά να μας στηρίζει και αυτό το κρατάμε μέσα μας, ακόμα και όταν θα αγωνιστούμε στη φετινή διοργάνωση.

Ξεκινάμε πλέον το 1ο στάδιο της προετοιμασίας μας, από τις 12 έως τις 23 Ιουλίου, με δύο φιλικά ματς, τα οποία θα δώσουμε και στη συνέχεια θα υπάρξει ένα φιλικό ματς τον Σεπτέμβριο. Η τελική μας προετοιμασία θα γίνει από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου, ενώ στις 20 του μήνα αναχωρούμε πλέον για το Ισραήλ, όπου εκεί θα πάμε να προσπαθήσουμε για την καλύτερη δυνατή πορεία στο φετινό miniEURO".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί μία σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια που τρέχουν οι άνθρωποι της Ομάδας και που συνάδει με τα γενικότερα ιδανικά της και που όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ! Αρκεί όσοι έχουν σελίδα στο facebook να μπουν εδώ και να κάνουν LIKE στο group της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και η Ομάδα θα χαρίσει 0,05€ για κάθε LIKE.

24MEDIA NETWORK