Με τα διπλά και "τρελή" ρήτρα ανανέωσε ο Ίσκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μία ημέρα μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του ΑΠΟΕΛ στο CL ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ίσκο. Ο Ισπανός και η "Βασίλισσα" συμφώνησαν μέχρι το 2022 με τον ποδοσφαιριστή να διπλασιάζει τις αποδοχές του και πωλείται πλέον έναντι 700 εκατ. ευρώ!

Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο θα λαμβάνει μέχρι το 2022 χάρη στο νέο του συμβόλαιο ο Ίσκο (σ.σ. έπαιρνε λίγο παραπάνω από 3.000.000 ευρώ πριν).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) την επέκταση της συνεργασίας της με τον φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή, γεγονός που κλείνει ουσιαστικά τις πόρτες στους υποψήφιους "μνηστήρες" αφού βάσει της νέας συμφωνίας, όποιος θέλει τον Ίσκο θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 700.000.000 ευρώ!

Βέβαια, ο Ίσκο μπορεί να' χει μεγαλύτερη ρήτρα από τον Κριστιάνο, ωστόσο ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Μπέιλ παραμένει με ρόλο... φτωχού συγγενή. Οι αποδοχές του Ισπανού πλεϊμέικερ διπλασιάστηκαν όμως τα 125.000 ευρώ που παίρνει εβδομαδιαίως δεν συγκρίνονται με τις 410.000 ευρώ του Ρονάλντο και τις 390.000 ευρώ του Ουαλού.

Το tweet της Ρεάλ Μαδρίτης στον επίσημο λογαριασμό της για τη συμφωνία με τον Ίσκο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK