Με τέτοια "μούσα" δεν χανόταν η πρόκριση για Βραζιλία!

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δεν μπόρεσε να δει διά ζώσης το κρίσιμο ματς της Βραζιλίας με το Μεξικό αλλά τη θετική της ενέργεια την έστειλε. Από μακριά μεν, με ιδιαίτερα σέξι τρόπο δε (PHOTO+VIDEO).

Model Izabel Goulart poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Burning' at the 71st international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 16, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Model Izabel Goulart poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Burning' at the 71st international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 16, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

Στο ματς απέναντι στην Σερβία που η Βραζιλία ήθελε να μη χάσει για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ (πήρε τη νίκη με 2-0) η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ βρέθηκε στις εξέδρες του "Spartak Stadium" και ενέπνευσεσ την πεντάκις κάτοχο του Μουντιάλ, δίνοντας ένα χορευτικό ρεσιτάλ που άφησε άφωνο το κοινό.

Αυτή τη φορά όμως, κόντρα στο Μεξικό που κρινόταν η πρόκριση στα προημιτελικά, το πανέμορφο μοντέλο από τη χώρα της σάμπα και σύντροφος του κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ, δεν μπορούσε να δηλώσει παρούσα, καθώς απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ολιγοήμερες διακοπές στο Κάπρι.

Μην νομίζετε όμως πως άφησε έτσι... αβοήθητη την "Σελεσάο", με την Γκουλάρτ να ανεβάζει φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram όπου φοράει μαγιό στα χρώματα της χώρας της και κρατάει επίσης βραζιλιάνικη σημαία κάνοντας το σήμα της νίκης, με το σχόλιό της να είναι το εξής: "Στέλνω όλη τη στήριξή μου στην εθνική Βραζιλίας από το Κάπρι!"

Φυσικά, η Γκουλάρτ ενημερωνόταν για την εξέλιξη του σκορ και μετά την επιτυχία κόντρα στο Μεξικό που χάρισε στην ομάδα του Τίτε το εισιτήριο για τους "8", έκανε λόγο για ευτυχία και υπερηφάνεια μέσα από νέο ποστάρισμά της με φόντο την σημαία της Βραζιλίας...

Με τέτοια "μούσα" δεν χανόταν η πρόκριση για Βραζιλία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK