Με τι τιμωρία κινδυνεύουν Λισγάρας και Σεμπά

Κι όμως, μπορεί ο Χρήστος Λισγάρας να έκανε "εγκληματικό" τάκλιν πάνω στον Σεμπά, όμως ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία από τον Έλληνα αμυντικό της Ξάνθης! Διαβάστε το λόγο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
olympiakos xanthi EUROKINISSI SPORTS

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής κινδυνεύει ο Χρήστος Λισγάρας για το μαρκάρισμα του στον Σεμπά στο 56ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, ενώ ο άσος των «ερυθρόλευκων» θα τιμωρηθεί με δύο ή τρεις αγωνιστικές.

Και οι δύο αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο και από τα γραφόμενα του διεθνή ρέφερι από την Καβάλα στο φύλλο αγώνα θα εξαρτηθεί το μέγεθος της τιμωρίας τους από τον αθλητικό δικαστή χωρίς να κληθούν σε απολογία.

Ο μεν Λισγάρας κινδυνεύει με μία αγωνιστική για επικίνδυνο παίξιμο, ενώ να σημειωθεί ότι στο άρθρο 10, παράγραφος 1, στ. του πειθαρχικού κώδικα προβλέπεται καμπάνα οχτώ αγωνιστικών « αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή, προπονητή, φυσικοθεραπευτή, διερμηνέα ή γιατρό ομάδας η οποία είχε συνέπεια τον τραυματισμό τους».

Όσον αφορά τον Σεμπά, θα τιμωρηθεί, με δύο αγωνιστικές για υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω - ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη ή με τρειςγια βιαιοπραγία.

Οι δύο παίκτες σε πρώτη φάση, χάνουντα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ξάνθη την Τετάρτη 11/1 (15:00) αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός την ίδια ημέρα (19:30) τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK