Με τηλεοπτική κάλυψη το σπουδαίο φιλικό για Γκέραρντ

Διπλή τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει στην μεγάλη γιορτή του Ευγένιου Γκέραρντ, που θα γίνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 στο "Θ. Βαρδινιογιάννης" με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, "παιδιά Γκέραρντ" vs "φίλοι Γκέραρντ".

Με τηλεοπτική κάλυψη το σπουδαίο φιλικό για Γκέραρντ
EUROKINISSI

Tα κανάλια Novasports, ετοιμάζουν την παραμονή 19 Νοεμβρίου και την ημέρα του παιχνιδιού 20 Νοεμβρίου, ζωντανές συνδέσεις με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» και το κεντρικό γήπεδο "Γεντί κουλε", ενώ θα μεταδοθεί απευθείας η μεγάλη αυτή βραδιά.

Την παραμονή του παιχνιδιού και στο περιθώριο του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με το «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» όπου θα βρίσκονται τα «παιδιά του Γκέραρντ», προκειμένου να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές παίρνοντας τις θέσεις που είχαν στα αποδυτήρια, στο διάστημα που αγωνίζοταν στην ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και κάνοντας προπόνηση προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι.

Την ημέρα της γιορτής και συγκεκριμένα στις 17:00 θα ξεκινήσει το pre game του παιχνιδιού που θα μας οδηγήσει ως στη σέντρα του.

Παράλληλα το ίδιο βράδυ τη… σκυτάλη της εικόνας θα πάρει και ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV, o οποίος εκτός από τη μετάδοση του παιχνιδιού, θα έχει ετοιμάσει και ξεχωριστά ρεπορτάζ για την μεγάλη αυτή βραδιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK