Με το κίνημα... Δεν Πληρώνω και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να έρθει σε συμβιβασμό με τις δικαστικές Αρχές της Ισπανίας, για την υπόθεση φοροδιαφυγής, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! Πόσα χρήματα του ζήτησαν να πληρώσει και βγήκε εκτός εαυτού.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the winning goal during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Coliseum Alfonso Perez in Getafe, Spain, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Paul White)
Cristiano Ronaldo AP IMAGES

Επεισοδιακή θα είναι φετινή η σεζόν για τον Πορτογάλο επιθετικό, τουλάχιστον σε... εξαγωνιστικό επίπεδο. Μετά το σίριαλ του καλοκαιριού και τα "μένω - δεν μένω", οι δικηγόροι του CR7 είχαν νέα συνάντηση με τις δικαστικές Αρχές όπου απολογήθηκαν εκ νέου.

Εκεί έγινε γνωστό στην πλευρά του Κριστιάνο πως θα πρέπει να πληρώσει 14.700.000€ ως πρόστιμο για την παράνομη, κατά τις ισπανικές Αρχές, συμφωνία του παίκτη να παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας του σε εταιρεία με έδρα τις... Παρθένες Νήσους!

Η Ισπανία πέρασε έναν νέο νόμο πιο... σκληρό το 2014 για τους "επώνυμους" όπου υποχρεώνονται, αν εργάζονται στην χώρα, να πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους και για την "εικόνα" τους.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος ισχυρίζεται πως έχει πληρώσει ήδη αρκετά χρήματα για μία περίοδο πέντε ετών ( πάνω από 5.000.000€) και πως πλέον δεν σκοπεύει να δώσει ούτε Ευρώ παραπάνω!

Μένει να δούμε αν οι δυο πλευρές θα πάνε στα... άκρα.

AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK