Με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ οι "αιώνιοι"

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την 10η αγωνιστική και ετοιμάζονται για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ρόζενμποργκ και Ουντινέζε αντίστοιχα. Μόνο τη νίκη σκέφτονται οι "αιώνιοι" για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ οι "αιώνιοι"
Το γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου, το πέμπτο του φετινό, ήταν αυτό που έδιωξε το άγχος για τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο σκόρερ αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο μεταξύ, ο Άγγλος Γκρέιαμ Πολ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης την Τρίτη, απέναντι στην Ουντινέζε, για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, οι παίκτες πέρασαν αλώβητοι από το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρόμητο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία. Στην αποστολή για το Τροντχάιμ βρίσκεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στο τετρακέφαλο. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, θα παρέμεινε στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK