Με τον... αέρα στο χέρι ο Ομπαμεγιάνγκ

Μόλις δυόμιση μήνες αγωνίζεται στο Λονδίνο ο Ομπαμεγιάνγκ και πρόλαβε ήδη να βιώσει την απόρριψη, με τη κάμερα να απαθανατίζει την... μεγαλειώδη χυλόπιτα που "έφαγε" στο γήπεδο (VIDEO).

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring a penalty during the English Premier League soccer match between Arsenal and Stoke City at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring a penalty during the English Premier League soccer match between Arsenal and Stoke City at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP IMAGE

Σαν να μην έφτανε η ήττα της ομάδας του στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ πήρε και δεύτερη απογοήτευση μετά τη λήξη του αγώνα, ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Άρσεναλ.

Αφού ο διαιτητής σήμανε το τέλος της αναμέτρησης με το σφύριγμα, οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν να συγχαρούν ο ένας τον άλλον, όπως άλλωστε είθισται.

Ο Γκαμπονέζος άσος δέχτηκε χειραψία και αγκαλιά από τον Αγιόζε Πέρεζ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ για τον σύλλογό του. Αμέσως μετά, ο επιθετικός των "κανονιέρηδων" έσπευσε να συγχαρεί και τον έτερο σκόρερ, Ματ Ρίτσι, ωστόσο η αντίδρασή του ήταν "επική", αφήνοντας τον Ομπαμεγιάνγκ σε... χλωρό κλαρί.

Ο Σκωτσέζος εξτρέμ σήκωσε τα χέρια του στον αέρα, ώστε να τα κολλήσει με αυτά του 28χρονου στράικερ. Παρότι όμως το βλέμμα του ήταν στραμμένο προς αυτόν και ο Γκαμπονέζος πλησίαζε, ο Ρίτσι προτίμησε να αλλάξει στάση του σώματος και να δώσει τα χέρια του στον συμπαίκτη του, Πέρεζ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ μπορεί να παραξενεύτηκε λίγο, όμως έκανε σαν να μη συνέβη ποτέ η συγκεκριμένη στιγμή, περνώντας απλά δίπλα και αποχωρώντας διακριτικά από αυτό το αμήχανο σκηνικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK