Με τόσα χρήματα η Φενερμπαχτσέ κολάκεψε τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έχει βρει με την Φενερμπαχτσέ και ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα οικονομικά της υπόθεσης.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ζοζέ Μουρίνο αφήνει πίσω την εμπειρία της Ρόμα και υπογράφει στην Φενερμπαχτσέ η οποία τον έχει χρόνια στο στόχαστρό της. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε την ευκαιρία να συμφωνήσει σε χρυσό συμβόλαιο με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, αλλά προτίμησε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Βέβαια και η Φενέρ δεν δίνει τίποτα λίγα χρήματα στον Special One. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μουρίνιο θα εισπράξει 24.000.000 ευρώ εάν εξαντλήσει το συμβόλαιο διετίας που συμφώνησε με τους Τούρκους. Ετησίως ο μισθός του έμπειρου τεχνικού ανέρχεται περίπου στα 12.000.000 ευρώ.

Παλαιότερα είχαν γραφτεί διάφορα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Μουρίνιο απαιτούσε τόσο από την Φενέρ όσο και από την Μπεσίκτας πάνω από 15.000.000 ευρώ το χρόνο. Η πλευρά της Ασπρόμαυρων, πάντως, είχε διαψεύσει κάτι τέτοιο χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ως fake news.

News 24/7

24MEDIA NETWORK