Με τους οπαδούς...κατά της βίας

Με τους οπαδούς...κατά της βίας

Εκκληση σε όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας, απευθύνει η διοίκηση της ΠΑΕ σε σημερινή ανακοίνωσή της, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. Η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ ζητά παράλληλα από τους φιλάθλους της να σεβαστούν το νόμο, που έχει ως στόχο την απομάκρυνση της βίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό τα οποία και μπορούν να τα προμηθευτούν από το «Μέμπερς Κλαμπ», καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται όπως προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους, αναγράφοντας πάνω σε αυτά τα ατομικά τους στοιχεία.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας ότι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα γίνετε ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Το ίδιο μέτρο ισχύει και για τους κατόχους διαρκείας.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ζητάει από τους φιλάθλους της να σεβαστούν το νέο νόμο, η εφαρμογή του οποίου από την ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ως αντικειμενικό στόχο την απομάκρυνση της βίας.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κάνει έκκληση σε όλους τους φιλάθλους της να συνεργαστούν και να συμβάλλουν στα μέτρα κατά της βίας απέναντι σε αυτούς που με τις ενέργειες τους και τις πράξεις τους θα επιδιώξουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας.

Οι θύρες που θα λειτουργήσουν για τους φιλάθλους του Πανιωνίου είναι οι 4, 5, 6, 7 και 8. Στη θύρα 8 θα λειτουργήσει οικογενειακή εξέδρα όπου με ένα εισιτήριο θα μπορεί όλη η οικογένεια να παρακολουθεί τον αγώνα. Επίσης για τα παιδιά κάτω των 14 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στη θύρα 1 θα φιλοξενούνται οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK