Με τρελό συμβόλαιο και ένα... περιβραχιόνιο άρπαξε τον Μπονούτσι!

Η Μίλαν κατάφερε να κάνει δικό της τον Λεονάρντο Μπονούτσι με ένα σούπερ συμβόλαιο της που του προσέφερε αλλά και με μία υπόσχεση προς τον άσο της Γιουβέντους.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates past his teammate goalkeeper Neto after scoring the decisive goal that gave his team a 5-3 win over Inter Milan after a penalty shootout, during the Italian Cup second leg semifinal soccer match, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, March 2, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Leonardo Bonucci celebrates past his teammate goalkeeper Neto after scoring the decisive goal that gave his team a 5-3 win over Inter Milan after a penalty shootout, during the Italian Cup second leg semifinal soccer match, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, March 2, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η αρπαγή του... καλοκαιριού! Οι σχέσεις του Μπονούτσι με τον Μάσιμο Αλέγκρι αλλά και τη διοίκηση της Γιουβέντους είχαν διαταραχτεί τους τελευταίους μήνες (παρά την υπογραφή νέου συμβολαίου από την πλευρά του μέχρι το 2021), η Μίλαν το αντιλήφθηκε, έκανε τις κινήσεις της και... δικαιώνεται!

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 30χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στο Βίνοβο για να πει αντίο στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και μέχρι το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Μίλαν(οι αδερφικοί φίλοι του τον... ανακοίνωσαν πάντως μέσω Instagram γράφοντας "Μπόνι, στο στόμα του διαβόλου").

Στα ταμεία της "βέκια σινιόρα" θα μπουν 40.000.000 ευρώ από την πώλησή του ενώ η Μίλαν θα χρυσώσει και τον παίκτη για να τον ντύσει στα κοκκινόμαυρα, καθώς του προσέφερε τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντως με την "Corriere dello Sport" δεν είναι μόνο το χρηματικό στη μέση αφού οι Μιλανέζοι δελέασαν τον Μπονούτσι και με μία υπόσχεση: να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη νέα τουη ομάδα, που μεχρι πρότινος το είχαν οι Αμπάτε και Μοντολίβο...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK