Με Τσόρι και Ανδρούτσο στην επίθεση!

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκαλύπτει το τολμηρό σχέδιο του Βασίλη Βούζα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Με Τσόρι και Ανδρούτσο στην επίθεση!

Το τολμηρό σχέδιο του Βούζα για τη γραμμή κρούσης στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο. Γιατί είναι επιφυλακτικός με τον Καρντόσο ο υπηρεσιακός κόουτς του Ολυμπιακού. Τι τον φοβίζει και σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο Φορτούνη και Καρίμ.

Δεν έχει συμπληρώσει ούτε βδομάδα στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Βούζας, αλλά δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και είναι αρκετά τολμηρός στις επιλογές του. Όπως στον αγώνα με τη Μπεσίκτας δικαιώθηκε από την επιλογή του Καμπιάσο, τον οποίο έβγαλε από το ψυγείο και αναδείχθηκε σε MVP και σκόρερ, αλλά και με τους πιτσιρικάδες Μανθάτη, Ρέτσο που είχε στο αρχικό σχήμα, έτσι και τώρα ετοιμάζει ένα σχήμα για την επίθεση, το οποίο δεν είδαμε άλλη φορά στη διάρκεια της σεζόν.

Ο υπηρεσιακός κόουτς των "ερυθρολεύκων" σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει στην επίθεση δύο "ψευτοεννιάρια", τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Θανάση Ανδρούτσο. Αμφότεροι έχουν το γκολ, αλλά ουδείς είναι "καθαρός" στράικερ. Θεωρεί, ωστόσο, ότι με την εμπειρία του πρώτου και τη φρεσκάδα του δεύτερου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Σα Πίντο.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΙΜ ΚΑΙ ΚΑΡΝΤΟΣΟ;

Το ερωτηματικό που προκύπτει έχει να κάνει με τους δύο κανονικούς φορ της ομάδας, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Όσκαρ Καρντόσο. Τι γίνεται με αυτούς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ιρανός εμφανίστηκε πολύ καταπονημένος από τον αγώνα με τη Μπεσίκτας και χρειάζεται ανάσες ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Το ίδιο ισχύει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και με τον Κώστα Φορτούνη. Σε ό,τι αφορά τον Παραγουανό, ο Βασίλης Βούζας δεν έχει ενστάσεις ούτε για την αξία, ούτε για τον επαγγελματισμό του, ούτε για την καθημερινή του δουλειά στις προπονήσεις.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ...

Ωστόσο, επειδή σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Πάουλο Μπέντο, θέλει ο Ολυμπιακός να επιτίθεται με τη μπάλα κάτω και να μην γίνονται "μεγάλες" πάσες προς την επίθεση ή συνεχόμενες σέντρες δεν έχει πειστεί ότι ο Όσκαρ είναι κατάλληλος για να υπηρετήσει το συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι ο 33χρονος φορ θα καθίσει στον πάγκο και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα. Εκείνος που θα πάρει κι άλλη ευκαιρία, παρότι δεν έπεισε την Πέμπτη είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος κατάλαβε ότι δεν βοήθησε όσο έπρεπε στο ματς με τους Τούρκους και θα... κυνηγήσει την προσωπική ρεβάνς.

Για να οριστικοποιηθούν όλα τα παραπάνω, πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε και το τι θα συμβεί στην αποψινή τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η 18άδα για τον κρίσιμο αγώνα του "Καραϊσκάκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK