Με Τζαβέλλα και Σκόνδρα η προπόνηση

Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Σκόνδρας έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης (10/12) και οι πιθανότητες συμμετοχής τους στον αγώνα με την Γκινγκάμπ αυξάνονται. Τι γίνεται με Τζιόλη. (VIDEOS)

Με Τζαβέλλα και Σκόνδρα η προπόνηση
INTIME SPORTS

Μπορεί στη συνέντευξη Τύπου να φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος αναφορικά με τους τραυματισμούς των παικτών του, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την προπόνηση της Τετάρτης (10/12) μπορεί να αφήσει κάποια αυτά στην άκρη.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ευχαρίστηση τον Γιώργο Τζαβέλλα να βγαίνει από τα αποδυτήρια και να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για το αυριανό (11/12) παιχνίδι.

Μια από τα ίδια και για τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, έδειξε για ακόμη μία μέρα πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο, και πως μπορεί να τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης για το παιχνίδι της Τούμπας.

Μόνος του ο Τζιόλης

Αυτός, όμως, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε τρέξιμο σε χαμηλό τέμπο, δείχνοντας πως δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο, όπως τόνισε ο Αναστασιάδης θα τον περιμένει μέχρι την ώρα του αγώνα.

Ατομικό πρόγραμμα και οι Κατσικάς και Δεληγιαννίδης που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Δεν συμμετείχε επίσης ο Ρόμπερτ Μακ, καθώς ο Σλοβάκος ενημέρωσε προπονητικό και ιατρικό τιμ ότι αισθάνθηκε λίγο επιβαρυμένο το πόδι του στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του. Δεδομένου ότι προέρχεται από διαδοχικούς τραυματισμούς, αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και να επεκταθεί το διάστημα της αποθεραπείας του, για την αποφυγή του παραμικρού ρίσκου να πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK