ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Βισέντο κόντρα στην Καλλονή

Ο Χουάν Βισέντο εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που "κουβαλούσε" από την Ολλανδία και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του ΟΑΚΑ (31/8, 19:15) με την Καλλονή.

Με Βισέντο κόντρα στην Καλλονή

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ αναφέρει:

“Ολοκληρώθηκε στο ΠΕΑΚΙ η σημερινή προπόνηση και ο προπονητής μας Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΟΝΗ, ΟΑΚΑ 19:15΄, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές :

Βελλίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζιμόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα,Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος, Βισέντο.

Η αποστολή αναχωρεί με τη μεσημεριανή πτήση για την Αθήνα, όπου θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο.

Αρχηγός αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτριος Νιαρχάκος.

* Εισιτήρια για τους οπαδούς μας θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θ12 (βρίσκεται προς την πλευρά της Κηφισίας), από τις 15:30-20:00 του Σαββάτου. Η είσοδός τους θα γίνει από την θύρα 11 και η τιμή των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ.

* Η ομάδα μας της Κ20, θα αγωνιστεί την Δευτέρα στην Μυτιλήνη με την αντίστοιχη ομάδα της Καλλονής. Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν υπέγραψε τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, από τα σωματεία της πόλης των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και η συμμετοχή τους στον αγώνα είναι αμφίβολη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK