Με βλέψεις νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό

Με βλέψεις νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό
Εναν πόντο σε δύο αγωνιστικές μετρά η Καλλιθέα, η οποία κινδυνεύει να μείνει με την ίδια συγκομιδή και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Στόικο Μλαντένοφ υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν δείχνει να ενοχλεί τον Βούλγαρο τεχνικό της, που μίλησε για σεβασμό, αλλά και θέληση νίκης επί των νταμπλούχων Ελλάδας.

"Παίζουμε το Σάββατο με τον Ολυμπιακό. Πάνω απ' όλα τον σεβόμαστε. Ομως, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Αρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε γι' αυτή. Καλώ τους φίλους της ομάδας να μας βοηθήσουν περισσότερο φέτος", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των γηπεδούχων, που έκανε και αναφορά στον αγώνα της Δευτέρας με την Λάρισα: "Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Εχουν καταλάβει αυτό που θέλω και προχωράμε μπροστά. Θεωρώ ότι στη Λάρισα μας αδικεί το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα και την πολύ καλή εμφάνισή μας στο β' ημίχρονο. Στο α' ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ πίσω, παρά το γεγονός ότι δεν είπα στους παίκτες να κάνουν κάτι τέτοιο. Ζήτησα να αλλάξουν τακτική και νομίζω ότι στην επανάληψη δικαιώθηκα και πως τότε δείξαμε τις αρετές μας".

Αναφερόμενος σε παίκτες και συστήματα, δήλωσε: "Ο Αγγελόπουλος είναι ένας καλός αμυντικός, με εμπειρία και θα μας βοηθήσει. Ο Ντραγκίσεβιτς είχε δύο πολύ καλές εμφανίσεις σε φιλικά και πέρυσι ήταν η "ψυχή" της Καλλιθέας. Στη Λάρισα τον χρησιμοποίησα για να δυναμώσει το κέντρο. Παίζουμε καλύτερα το 4-4-2 με τη συμμετοχή του Τσίγκα και του Κουτσοσπύρου. Δυστυχώς, ο πρώτος τραυματίστηκε και ο δεύτερος έχει προβλήματα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, έτσι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο Γιάντσεφ θέλει χρόνο για να εξοικειωθεί με το νέο περιβάλλον. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται".

Τέλος, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, απάντησε: "Σίγουρα, το προσωρινό κλείσιμο του προπονητηρίου μας στη Βάρη και η συντήρηση του χλοοτάπητα στο στάδιο, μας υποχρέωσε να τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο για να προπονηθούμε. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, όμως έχει επιπτώσεις στους παίκτες".

Με αφορμή το σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής, δήλωσε: "Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι αυτό σαν μια ευκαιρία γιορτής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος του αθλητικού μας πολιτισμού και καλούμε τους φίλους και των δύο ομάδων να έρθουν στο γήπεδο και να συμβάλλουν στο καλό κλίμα, που παραδοσιακά επικρατεί στο Δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK