Μέχρι και μπαλάκια του τένις αποκρούει ο Νάβας (VIDEO)

Εθνικός ήρωας για την Κόστα Ρίκα είναι από το βράδυ της Κυριακής (29/6) ο Κέιλορ Νάβας. Υπάρχει εξήγηση όμως για το πως απέκρουσε το πέναλτι του Γκέκα, μιας και ο Κοσταρικανός στις προπονήσεις αποκρούει ακόμα και μπαλάκια του τένις!

RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Keylor Navas of Costa Rica saves a penalty kick by Theofanis Gekas of Greece (not pictured) during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Jeff Gross/Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Keylor Navas of Costa Rica saves a penalty kick by Theofanis Gekas of Greece (not pictured) during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images) GETTY IMAGES

Το ότι ο Κέιλορ Νάβας είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης το ξέραμε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα. Ο γκολκίπερ όμως της Λεβάντε μας το ξανάεπιβεβαίωσε στη διαδικασία των πέναλτι, όταν και έστειλε την ομάδα του στους "8".

Η εξαιρετική απόδοση του Κοσταρικανού δεν είναι τυχαία όμως, μιας και φέτος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Primera Division. Για όλα αυτά όμως υπάρχει εξήγηση.

Μέχρι και μπαλάκια του τένις αποκρούει ο Νάβας (VIDEO)

Ο Κέιλορ Νάβας κάνει προπόνηση, αποκρούοντας ακόμα και μπαλάκια του τένις! Δείτε τον σ' ένα VIDEO που κυκλοφορεί, παρέα με τον γνωστό Ισπανό τενίστα Πάμπλο Αντούχαρ, να κάνουν προπόνηση στα σουτ, αλλά αντί για μπάλα ποδοσφαίρου, να έχουν μπαλάκι του τένις.

Πραγματικός "γάτος" ο Κοσταρικανός. Όταν καταφέρνει και διώχνει το μπαλάκι του τένις που έρχεται με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα, πώς να μην πιάσει μετά το πέναλτι του Γκέκα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK