Ο "Mr. Βέρντερ" έρχεται στη Ριζούπολη!

Ούτε Γιάννης Πετράκης, ούτε Μάκης Χάβος για τον Απόλλωνα ο οποίος καταλήγει στην περίπτωση του ανθρώπου που προπόνησε έξι ομάδες της Βέρντερ Βρέμης. Διαβάστε ποιος είναι ο Βίκτορ Σκρίπνικ και με ποιανού τις... ευλογίες έρχεται Ελλάδα.

Ο "Mr. Βέρντερ" έρχεται στη Ριζούπολη!

Το "σίριαλ" της απόκτησης νέου προπονητή στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης φαίνεται να οδεύει οριστικά προς το τέλος του. Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν καταλήξει στον εκλεκτό του πάγκου τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Σκρίπνικ.

Μπορεί το όνομα του να μην λέει κάτι στους Έλληνες οπαδούς, ωστόσο στη Γερμανία και δη στην ομάδα της Βέρντερ Βρέμης είναι ιδιαίτερα γνωστός.

Ο 48χρονος Ουκρανός, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ντνίπρο, ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι το 86/87 και το 1996 πήρε την μεγάλη μεταγραφή στη Μπουντεσλίγκα, όπου και έπαιξε με τη φανέλα της Βέρντερ μέχρι τον Ιούλιο του 2004.

Δεν πέρασε πολύς καιρός απ' τη στιγμή που "κρέμασε" τα παπούτσια του και δέχθηκε κρούση να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα εφήβων του συλλόγου. Ο Σκρίπνικ έκανε αποδεκτή τη πρόταση και μέχρι το 2009 είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κ18.

Τέσσερα χρόνια μετά, τον Ιούλη του 2013 πήρε τα ηνία της δεύτερης ομάδας της Βέρντερ και τον Οκτώβρη του 2014 ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή. Έχοντας ως βοηθό τη "σημαία" του συλλόγου, Τόρστεν Φρινγκς, έκατσε στον πάγκο σε 70 επίσημα παιχνίδια, έχοντας ρεκόρ: 26 νίκες, 14 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Ο Σκρίπνικ που έρχεται στον Απόλλωνα, έχοντας στις "αποσκευές" του τις καλύτερες συστάσεις απ' τον Ότο Ρεχάγκελ, παρέμενε δίχως ομάδα απ' τον Σεπτέμβριο του 2016 και πατάει Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK