Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποθέωσε το ΑΠΟΕΛ!

Το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε πανηγυρικά στους "32" του Europa με το 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό και εισέπραξε αμέτρητα εύσημα: από πρώην παίκτες του μέχρι τον Πρόεδρο της Κύπρου!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Europa League είχε κριθεί από την 5η αγωνιστική, όμως το ΑΠΟΕΛ δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις δάφνες αλλά θέλησε για το κάτι έξτρα και το πέτυχε στο φινάλε της φάσης των ομίλων, νικώντας καθαρά και δίκαια με 2-0 τον Ολυμπιακό και παίρνοντας πανάξια την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά τη σπουδαία νίκη, οι πρωταθλητές Κύπρου αναδημοσίευσαν μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Twitter τα συγχαρητήρια μηνύματα που δέχτηκαν μέσω των social media από δύο πρώην παίκτες τους.

"Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Leauge", έγραψε ο νυν άσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Κώστας Χαραλαμπίδης, με τον 35χρονο άσο να έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στους "γαλαζοκίτρινους" ενώ ο Διονύσης Χιώτης που υπερασπίστηκε την εστία από το 2008 μέχρι το 2015, έγραψε: "Συγχαρητηρια σε ολους.αυτη η ομαδα μπορει να φτασει πολυ ψηλα!!!ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!!!!"

Δεν ήταν πάντως οι μοναδικοί που θέλησαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Κρίστενσεν καθώς το ίδιο έκανε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, που έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "Μπράβο ΑΠΟΕΛ! Καλή επιτυχία και στους "32".

Από την πλευρά του, το ΑΠΟΕΛ έστειλε το εξής μήνημα μέσω του επίσημου λογαριασμού του: "Τα όρια για αυτή την ομάδα είναι σχετικά. Δεν περιορίζονται γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Η Κύπρος μπορεί να νιώθει περήφανη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αυτογκόλ του Ντα Κόστα για το 1-0 του ΑΠΟΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK