Μέχρι και υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό

Αυτές είναι πιθανές κυρώσεις του Παναθηναϊκού στην περίπτωση που απαγορεύσει την είσοδο του τηλεοπτικού συνεργείου στη NOVA.

Μέχρι και υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο ο Παναθηναϊκός στυλώνει τα πόδια και τηρεί άκαμπτη στάση στη διαμάχη του με τη NOVA, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να τιμωρηθεί πάρα πολύ αυστηρά.

Οι "πράσινοι" εξακολουθούν μέχρι την Παρασκευή, λόγω της έλλειψης ρευστότητας, να ζητούν όλα τα χρήματα της δόσης που προβλέπεται από τη σύμβαση με το κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Super League, ειδάλλως απειλούν πως δεν θα επιτρέψουν την είσοδο των συνεργείων στη Λεωφόρο για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Προφανώς πατούν πάνω στο άρθρο 29 παρ. 1 α), σύμφωνα με το οποίο "σε περίπτωση μη καταβολής, έστω και μίας δόσης προς τις διοργανώτριες ή την Ε.Π.Ο., η Ε.Π.Ο. και οι διοργανώτριες εκτός των άλλων απαγορεύουν την είσοδο των συνεργείων του υπόχρεου ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού στα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων".

Ο κανονισμός όμως είναι σαφής και κάνει λόγο για διοργανώτρια αρχή. Στη λίγκα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση απαγόρευσης, ούτε πρόκειται, οπότε οι "πράσινοι" μένουν έκθετοι.

Γι' αυτό και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός παρακωλύσει τη μετάδοση του αγώνα της Κυριακής, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με "ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και Κυπέλλου και χρηματική ποινή από πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ μέχρι ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ".

Τούτο σημαίνει αυτομάτως πως τρία παιχνίδια του δεν θα οριστούν και θα τα χάσει στα χαρτιά. Αν μεταξύ αυτών δεν μεσολαβεί ματς Κυπέλλου, το "τριφύλλι" υποβιβάζεται στη Football League. Διότι ο μη ορισμός τριών αγώνων συνεπάγεται την εσχάτη των ποδοσφαιρικών ποινών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η επιστολή του Παναθηναϊκού για τη Nova

News 24/7

24MEDIA NETWORK