Μέχρι το 2019 στον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει ο Στέφανο Ναπολεονί, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ατρόμητος, με τον Ιταλό επιθετικό να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2019.

Μέχρι το 2019 στον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Contra.gr πριν από 1 μήνα, ο Στέφανο Ναπολεόνι βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες τον Ατρόμητο για την ανανέωση του συμβολαίου.

Το πρωί του Σαββάτου (16/05) ήρθε κι επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ, η οποία ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Ιταλό άσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ηappy End με "Νάπο"!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει κι επίσημα ότι ο ένας και μοναδικός Στέφανο Ναπολεόνι θα είναι κοντά μας μέχρι το μακρινό 2019!.

Ο Ιταλός άσος αλλά πλέον και "πολύ Έλληνας" βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο εκπροσώπους τους το Ιταλό που ήρθε στην Ελλάδα αλλά και τον Έλληνα, ξεκίνησαν χθες το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: " Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην οικογένεια του Ατρόμητου. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και το ήθελε και η ομάδα. Αν και υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις εν τούτοις μόλις καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και επίσημα δεν το σκέφθηκα και κατευθείαν βρήκαμε τη λύση και τον τρόπο για να μείνω στην ομάδα μου.

Έχω περάσει ήδη 2,5 όμορφα χρόνια στον Ατρόμητο και είμαι σίγουρος ότι και οι επόμενες χρονιές θα είναι ακόμη καλύτερες γιατί η ομάδα και ο πρόεδρος της κύριος Σπανός έχουν στόχους και όραμα. Αυτό φάνηκε όχι μόνο από τη δική μου συμφωνία αλλά και με την παραμονή του Ούμπιντες που προηγήθηκε.

Πολύ μεγάλο ρόλο για την παραμονή μου έπαιξε ωστόσο η δουλειά που έκανε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος ο οποίος από εκεί που είχα αρχίσει να κάνω και δεύτερες σκέψεις έδειξε πόσο με θέλει. Μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι πήρε πάνω του το παιχνίδι μόνος του και το κέρδισε.

Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω όπως και τον πρόεδρο κύριο Σπανό για τη θέληση που έδειξαν. Για έναν παίκτη είναι κάτι πολύ σημαντικό να ξέρει πόσο τον θέλουν και προσωπικά με έκανε να μην το σκεφθώ στο τέλος πάρα πολύ.

Είναι επίσης σημαντικό ότι ακόμη και στη φετινή χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα και συνεχίστηκε το ίδιο δύσκολα, η ομάδα μπόρεσε να πετύχει τον ένα στόχο της και πλέον έχουμε μπροστά μας τα play offs για να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση και να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη.

Ελπίζω τέλος ότι με την παραμονή μου θα χαρεί και ο κόσμος της ομάδας που με στηρίζει και μου δείχνει την αγάπη του. Εύχομαι να του δώσω πολλές χαρές και να φθάσουμε ακόμη ψηλότερα. Όλοι μαζί να συνεχίζουν να είναι κοντά στην ομάδα και ακόμη πολύ πιο περισσότεροι γιατί η συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύτιμη".

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο της σεζόν 2012-13 και σημείωσε 5 γκολ σε 16 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν (2013-2014) πραγματοποίησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (12 γκολ).

Φέτος (σεζόν 2014-15) μετράει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (13 γκολ)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK