Μέχρι το Σάββατο η αγωνία για Ζαγοράκη

Διάταση α'βαθμού στους προσαγωγούς έχει ο Ζαγοράκης και το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι το Σάββατο η αγωνία για Ζαγοράκη

Το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε υπερηχογράφημα στο Διαγνωστικό Κέντρο και διαπιστώθηκε πως έχει διάταση α'βαθμού στους προσαγωγούς.

Ο ίδιος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει αυτό το ματς και τονίζει τη θέληση του να παίξει στον γιατρό της ομάδας Γιώργο Οικονομίδη. Ωστόσο το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θέλει να σιγουρευτεί πως ο 34χρονος μέσος θα είναι σε θέση να παίξει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ιφεάνι Ουντέζε δεν είναι ικανό να του στερήσει την συμμετοχή στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Στην προπόνηση της Σουρωτής, ο Γιώργος Κωστίκος συνέχισε την εμψύχωση των ποδοσφαιριστών και την ανύψωση του ηθικού, ενώ έκανε ιδιαίτερα μαθήματα τακτικής. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει να τονίζει την σημασία του αγώνα και την ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου.

Αυτό που προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο του δικεφάλου του Βορρά είναι το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας αφού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ο αγώνας με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα και το ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει την Τρίτη 25 του μηνός, καθώς στις 26 υπάρχει η γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK