Μεγάλα κέρδη για τους νικητές του Πάμε Στοίχημα στο Ευρωπαϊκό

Τέσσερις παίκτες προέβλεψαν σωστά τα σκορ 3-3 στους αγώνες Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία

Μεγάλα κέρδη για τους νικητές του Πάμε Στοίχημα στο Ευρωπαϊκό

Χορταστικό θέαμα, πολλά γκολ, έντονες συγκινήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις. Τα είχε όλα η χτεσινή ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ισπανία κέρδισε με 5-3 στην παράταση την Κροατία και η Ελβετία απέκλεισε με 5-4 στα πέναλτι την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Οι δύο αγώνες, στην κανονική τους διάρκεια, έληξαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ 3-3.

Σε Σκιάθο, Ρόδο, Χερσόνησο και Άγιο Ιωάννη Ρέντη οι νικητές

Τέσσερις παίκτες του Πάμε Στοίχημα προέβλεψαν σωστά τα ακριβή σκορ 3-3 και στα δύο παιχνίδια Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Σκιάθο, συμπεριέλαβε τα 2 ακριβή σκορ σε γκρουπ και με 10 ευρώ κέρδισε 13.490 ευρώ.


Ένας άλλος μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, έβαλε τα 2 ακριβή σκορ σε σύστημα 1-2 και με 4,50 ευρώ κέρδισε 8.314,50 ευρώ.

Δύο ακόμα νικητές, σε καταστήματα του ΟΠΑΠ στη Ρόδο και τη Χερσόνησο, έπαιξαν με 1 ευρώ τα 2 ακριβή σκορ και κέρδισαν 5.396 ευρώ και 5.041 ευρώ, αντίστοιχα.

Επιστροφή Στοιχήματος στον αγώνα Γαλλία-Ελβετία

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα που υποστήριζαν την πρόκριση της Γαλλίας δεν αγχώθηκαν για την έκβαση των πέναλτι στον αγώνα με την Ελβετία αφού σε αυτό το Ευρωπαϊκό υπάρχει η «Επιστροφή Στοιχήματος». Για τις προωθητικές ενέργειες του Πάμε Στοίχημα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK