Μεγάλα ντέρμπι στη Super League 1 και την Premier League

Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λίβερπουλ-Τότεναμ με περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Δύο μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή στη Super League 1 και την Premier League.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την ΑΕΚ και στις 18:30 η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί, στο Anfield, την Τότεναμ σε μία επανάληψη του τελικού του Champions League.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και στη La Liga η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00) στο Metropolitano.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Λίβερπουλ-Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ειδικά στοιχήματα για γκολ, κόρνερ, σκόρερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Πόντοι Αξιολόγησης στην Premier League Στους αγώνες της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Σαουθάμπτον-Λέστερ, Μπράιτον-Έβερτον, Γουότφορντ-Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι-Τσέλσι, Νόργουιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ-Τότεναμ και Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στην αγορά «Πόντοι Αξιολόγησης».

Σε όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1», που ανεβάζει στα ύψη το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK