Μεγάλα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη

Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ, Γιουβέντους-Νάπολι, Λάτσιο-Ίντερ, Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη και Παναθηναϊκός-Άρης με πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Μεγάλα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη

Δυνατές αναμετρήσεις γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ. Στη Serie A το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει δύο ντέρμπι, Γιουβέντους-Νάπολι και Λάτσιο-Ίντερ. Στη La Liga κλέβει την παράσταση ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη. Στη Super League το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Περισσότερες από 200 επιλογές για κάθε αγώνα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τους κορυφαίους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τις συνολικές κάρτες, τη διαφορά νίκης, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Boost 13», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τους πιο δυνατούς αγώνες από σήμερα έως την Κυριακή και προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

  • Νικητής των κόρνερ
  • Over/Under 8,5 κόρνερ
  • Over/Under 9,5 κόρνερ
  • Over/Under 10,5 κόρνερ

Πόντοι Αξιολόγησης στην Premier League

Στους αγώνες της Premier League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τους Πόντους Αξιολόγησης Παικτών.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

News 24/7

24MEDIA NETWORK