Μεγάλα παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

· Σουηδία-Ισπανία, Ουκρανία-Γαλλία, Κόσοβο-Ελλάδα και Βραζιλία-Αργεντινή με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Μεγάλα παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στη μάχη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει η Εθνική Ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (21:45) στην Πρίστινα το Κόσοβο, με στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Πρωτοπόρος στον όμιλο είναι η Ισπανία με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες. Η Σουηδία βρίσκεται στη 2η θέση με 6 βαθμούς σε 2 ματς και η Εθνική Ομάδα στην 3η με 2 πόντους επίσης σε 2 παιχνίδια.

Η Εθνική Ομάδα αντιμετώπισε χθες την Ελβετία και ηττήθηκε με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει των αγώνων της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη σημερινή 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου έχει ρεπό. Στις 19:00 θα αναμετρηθούν η Γεωργία με το Κόσοβο και στις 21:45 η Σουηδία με την Ισπανία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του 4ου ομίλου, Ουκρανία-Γαλλία, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (21:45) στο Κίεβο. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, στο Παρίσι, στην 1η αγωνιστική του ομίλου, ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ντέρμπι Βραζιλία-Αργεντινή στο Σάο Πάολο

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Βραζιλία-Αργεντινή, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00, την Κυριακή, στο Σάο Πάολο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές για όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Οι αγώνες Σουηδία-Ισπανία, Ουκρανία-Γαλλία, Κόσοβο-Ελλάδα και Βραζιλία-Αργεντινή παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και το «Bet Builder», για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK