Μεγάλα παιχνίδια στο International Champions Cup

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα της Μίλαν με τη Μπενφίκα.

Inter Milan's players confronts the referee, during the International Champions Cup soccer match between Manchester United and Milan in Singapore, Saturday, July 20, 2019. (AP Photo/Danial Hakim)

Η πιο φημισμένη καλοκαιρινή διοργάνωση φιλικών αγώνων, το International Champions Cup, ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου και θα μας κρατήσει συντροφιά έως τις 10 Αυγούστου. Παίρνουν μέρος πολλές από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Οι αγώνες διεξάγονται σε τρεις ηπείρους, την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Την Κυριακή, στις 22:00, στο Φόξμπορο της Μασαχουσέτης, θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Μίλαν με τη Μπενφίκα. Στο πρώτο παιχνίδι της στη διοργάνωση η Μίλαν ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπάγερν. Η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1 τη Φιορεντίνα.

Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ και το λεπτό του πρώτου γκολ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι της Μίλαν με τη Μπενφίκα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 γκολ και Goal/No Goal, τη διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 γκολ και Goal/No Goal.

Τα έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Μίλαν-Μπενφίκα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα στον αγώνα Μίλαν-Μπενφίκα:

  • Η Μίλαν να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 2-1.
  • Η Μπενφίκα να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 1-2.
  • Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 1’ έως 15’ και 4 έως 6 γκολ στον αγώνα.
  • Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου ισοπαλία και τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Μίλαν.
  • Αποτέλεσμα δεύτερου ημιχρόνου ισοπαλία και τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Μπενφίκα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK