Μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού κάθε ημέρα

Champions League, Europa League, Κύπελλα Ελλάδας και Γερμανίας και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού κάθε ημέρα

Οι ποδοσφαιρικές βραδιές συνεχίζονται με δυνατές αναμετρήσεις. Απόψε, στις 22:00, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σήμερα και αύριο, στις 19:00, θα γίνουν οι 2 αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Αύριο, στις 22:00, θα ξεκινήσουν οι 2 ημιτελικοί του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα και Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή έως τη Δευτέρα του Πάσχα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους 2 νοκ άουτ ημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας και πολλά μεγάλα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κορυφαίο το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές και προσφορές για το Champions League, το Europa League, τα Κύπελλα Ελλάδας και Γερμανίας και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται:

  • Οι δύο ημιτελικοί του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα (Μ. Πέμπτη, 22:00), Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ (Μ. Πέμπτη, 22:00)
  • Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Μ. Πέμπτη, 19:00).
  • Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, Βέρντερ Βρέμης-Λειψία (Μ. Παρασκευή, 21:30).
  • Οι αγώνες της Premier League, Έβερτον-Άστον Βίλα (Μ. Σάββατο, 22:00) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (Κυριακή του Πάσχα, 18:30).
  • Το ντέρμπι της Ligue 1, Μονακό-Λυών (Κυριακή του Πάσχα, 22:00).
  • Τα παιχνίδια της La Liga, Ουέσκα-Σοσιεδάδ (Μ. Σάββατο, 19:30) και Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Δευτέρα του Πάσχα, 22:00).

Στους αγώνες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα, Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Μονακό-Λυών προσφέρεται και η «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Κάθε ημέρα θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 1-1 και 0-1 για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, το Goal στο παιχνίδι Γκρόιτερ Φιρτ-Σαντχάουζεν και τα Over 2,5 γκολ στο ματς Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικές αγορές Cross Sports, τη δυνατότητα δηλαδή στοιχηματισμού σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα γκολ του Κίλιαν Εμπαπέ στο παιχνίδι του Champions League Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι ή τα κοψίματα του Νίκολα Μίροτιτς στον αγώνα της Euroleague Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK