Μεγάλο "όχι" στους Σουηδούς του Παναθηναϊκού!!!

Η παροικία των Σουηδών του Παναθηναϊκού μένει... Αθήνα, καθώς κανένας "πράσινος" δεν επιλέχθηκε από τον Άντερσον για τα ματς με Λουξεμβούργο και Ολλανδία. Μοναδικός διεθνής από την Ελλάδα στη Σουηδία ο Γιόχανσον.

Μεγάλο "όχι" στους Σουηδούς του Παναθηναϊκού!!!

Για μία ακόμη φορά ο Γιάκομπ Γιόχανσον κλήθηκε στην εθνική της πατρίδας του ενόψει των αγώνων με Λουξεμβούργο και Ολλανδία. Οι Σουηδοί βρίσκονται στον πρώτο όμιλο των προκριματικών για το παγκόσμιο της Ρωσίας φιγουράρουν στη δεύτερη θέση μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Γαλλία. Και τα δύο ματς της ομάδας του Άντερσον είναι εξαιρετικά σημαντικά...

Στις κλήσεις των διεθνών συναντούμε από την Ελλάδα μόνο τον Γιάκομπ Γιόχανσον και από τους παλιούς γνωστούς τον Μάρκους Μπεργκ.

Από τη σουηδική παροικία του Παναθηναϊκού με τους Μολίνς, Χουλτ, Γιόχανσον, Χίλιεμαρκ που την απαρτίζουν δεν κλήθηκε κανείς...

Ο Χουλτ είχε κληθεί παλαιότερα από τον Άντερσον ως επιβράβευση των καλών του εμφανίσεων με το "τριφύλλι", ωστόσο τώρα που δεν βρίσκεται στο καλύτερο... φεγγάρι της καριέρας του δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK