Μεγάλο βήμα για την Αγιά Σοφιά! Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση

Ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο. Γι αυτό είχε πει ο Μελισσανίδης το περίφημο "Δούρου Αρένα".Εστάλη την Τετάρτη από την Περιφέρεια προς τον Δήμο με κοινοποίηση και στη "Δικέφαλος 1924" το χαρτί της έγκρισης της μελέτης.

Μεγάλο βήμα για την Αγιά Σοφιά! Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ την Πέμπτη, εστάλη την Τετάρτη από την Περιφέρεια προς τον Δήμο με κοινοποίηση και στη "Δικέφαλος 1924" το χαρτί της έγκρισης της μελέτης "ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Πρόκειται με άλλα λόγια για την έγκριση της υπογειοποίησης, μία από τις βασικότερες -αν όχι η σημαντικότερη- προϋποθέσεις που είχε πλέον απομείνει για να τελειώνει η ΑΕΚ με την άδεια.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς".

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η έγκριση ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο (13/10/2015) στην Περιφέρεια και μετά ενθουσιασμένος ο Μελισσανίδης είχε βγει και είχε πει το περίφημο "Δούρου Αρένα".

Στην ΑΕΚ -πέραν της δεδομένης ικανοποίησης για τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Δούρου που δείχνει απόλυτα συνεπής στα όσα είχε πει στους ανθρώπους του συλλόγου- θεωρούν ότι όλα πήγαν καλά, χάρη κυρίως στις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK