Μεγαλώνει το προπονητικό της κέντρο της ΑΕΚ!

Τα… αστέρια στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα ανεβαίνουν, αφού οι άνθρωποι της "Ένωσης" μετά τη δημιουργία της μεγάλης αίθουσας εστίασης αναμένεται να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός τέταρτου γηπέδου και ξενώνων.

Μεγαλώνει το προπονητικό της κέντρο της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ ήταν εξαρχής να βελτιωθούν οι ακόμα περισσότερο οι συνθήκες στο -ούτως ή άλλως καινούργιο- αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Τα πρώτα βήματα έγιναν με το τρίτο γήπεδο (με τον συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς) το οποίο χρησιμοποιείται από τα τμήματα υποδομής. Το συγκεκριμένο γήπεδο έβαλε τέλος στην περιπλάνηση των μικρών ομάδων της «Ένωσης» στα γήπεδα της Αθήνας καθώς δημιουργήθηκε στέγη για τα τμήματα υποδομής στον ίδιο χώρο που προπονείται η πρώτη ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διαμορφώνουν και τους υπόλοιπους χώρους των Σπάτων προκειμένου να γίνουν απολύτως λειτουργικοί για τους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα η αίθουσα που στην παλιά μορφή του προπονητικού των Σπάτων (ως γραφεία της ΠΑΕ) έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εστιατόριο το οποίο θα φιλοξενεί τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων.

Μεγαλώνει το προπονητικό της κέντρο της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Με δεδομένο ότι και το γυμναστήριο στο προπονητικό είναι ίσως το πιο εκσυγχρονισμένο στην Ελλάδα, η ΑΕΚ αναμένεται στο προσεχές διάστημα να περάσει στο επόμενο βήμα το οποίο είναι η επέκταση του αθλητικού της κέντρου.

Συγκεκριμένα το πλάνο των ανθρώπων της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία ενός ακόμα γηπέδου και ενός ξενοδοχείου προκειμένου η «Ένωση» να εναρμονιστεί πλήρως με τις συνθήκες της εποχής και να λειτουργήσει στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα η οποία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την έλλειψη του αθλητικού κέντρου στο μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης ιστορίας της. Οι παλαιότεροι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν περάσει… δύσκολες στιγμές για πολλά χρόνια στους Θρακομακεδόνες και είναι σε θέση να αντιληφθούν καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες που δίνει στην ομάδα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο όπως αυτό των Σπάτων.

Η δικιά της… «Παιανία»!

Το πλάνο με τη δημιουργία του ξενοδοχείου και του τρίτου γηπέδου μπορεί να φαίνεται πιο… μακροπρόθεσμο, ωστόσο πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό σε μία τέτοια κίνηση η οποία θα αναβαθμίσει αισθητά την καθημερινή λειτουργία του Συλλόγου.

Μεγαλώνει το προπονητικό της κέντρο της ΑΕΚ!

Η αθλητική φωλιά της ΑΕΚ στα Σπάτα είναι ένας τομέας στον οποίο δίνουν απαραίτητο βάρος άπαντες, καθώς το προπονητικό κέντρο αποτελεί τη βιτρίνα της «Ένωσης» στα μάτια των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι τυχαίο που ο Ντιέγκο Μπουονανότε σε πρόσφατη συνέντευξή του στις πρώτες λέξεις που πρόλαβε να πει για την ΑΕΚ έβαλε μέσα και το προπονητικό. «Έχω δει το γήπεδο της ομάδας, το αθλητικό κέντρο και ανυπομονώ να έρθω να παίξω» είπε πρόσφατα ο Αργεντινός.

Μετά τις τελευταίες κινήσεις η εικόνα του προπονητικού κέντρου έχει βελτιωθεί αρκετά, ωστόσο όπως και να το δει κανείς, όταν προχωρήσει το εγχείρημα των ανθρώπων της «Ένωσης» για τους ξενώνες και το τέταρτο γήπεδο, τότε η ΑΕΚ θα αποκτήσει τη δικιά της… Παιανία με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι ομάδες της -μικρές και μεγάλες- θα δουλεύουν στις ίδιες συνθήκες και η μεγαλύτερη ευκαιρία να επωφεληθεί ουσιαστικά ο σύλλογος από τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής θα δημιουργηθεί. Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι εξελίσσεται σε όλους τους τομείς και σε ζωτικά θέματα, όπως είναι αυτό του προπονητικού.

Διαβάστε ακόμη:

"Η ΑΕΚ είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπουονανότε"

Διάταξη 4-3-3 η ΑΕΚ ενόψει Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK