Μεγαλοπρεπέστατο "όχι" του Μουρίνιο στη Ρεάλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε κρούση στον Ζοζέ Μουρίνιο, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" από τον Πορτογάλο προπονητή.

Μεγαλοπρεπέστατο "όχι" του Μουρίνιο στη Ρεάλ

Ο Κάρλο Αντσελότι πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, καθώς η σεζόν θεωρείται απόλυτα αποτυχημένη για την ισπανική ομάδα, αφού έμεινε εκτός διεκδίκησης των τριών τροπαίων.

Ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού και στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Γιούργκεν Κλοπ, Ράφα Μπενίτεθ και Ζουλέν Λοπετέγκι.

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες, υπάρχει κι ένα όνομα έκπληξη! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skysports, ο ισχυρός άνδρας των μαδριλένων είχε διερευνητική επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο, προκειμένου να μάθει τις διαθέσεις του.

Η απάντηση που εισέπραξε από τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν αρνητική, αφού ο "Special One" έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Τσέλσι και τη νέα χρονιά.

Με βάση το ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου, ο Μπενίτεθ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, ενώ αουτσάιντερ είναι ο προπονητής της Πόρτο, Λοπετέγκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK