Μειώθηκαν τα προβλήματα για Καλλιθέα

"Τρίβει" τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιώργος Κωστίκος, αφού βλέπει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης, τόσο ο Παντελής Κωνσταντινίδης, όσο και ο Γιώτης Εγκωμίτης έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα

Μειώθηκαν τα προβλήματα για Καλλιθέα

"Τρίβει" τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιώργος Κωστίκος, αφού βλέπει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης, τόσο ο Παντελής Κωνσταντινίδης, όσο και ο Γιώτης Εγκωμίτης έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα στο "Ελ Πάσο".

Η προπόνηση έλαβε χώρα το πρωϊ καθώς το απόγευμα έγινε η βάπτιση της κόρης του Νίκου Μιχόπουλου, στην οποία άπαντες έδωσαν το παρών τόσο στη τελετή όσο και στο τραπέζι.

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα της επόμενης Πέμπτης με τη Στουτγκάρδη,έχουν μείνει περίπου 1500-2000 "κομμάτια" τα οποία είναι λογικό πως θα εξαντληθούν στις επόμενες μέρες. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως στο ταμείο του ΠΑΟΚ θα μπουν πάνω από 200 εκατομμύρια (με τις παλιές δραχμούλες), μία σημαντική οικονομική ανάσα για την διοίκηση.

*** Την Παρασκευή θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Γούμενου, στην οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα τοποθετηθεί στο θέμα της Σούπερ Λίγκα και θα εκφράσει τη δική του θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK