Μελισσανίδης: "Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα φύγει"

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ορίτζιναλ 21 είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δύο ημέρες μετά από την ήττα της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ξεκαθαρίζοντας πως όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα φύγει από την ομάδα.

Μελισσανίδης: "Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα φύγει"
Μελισσανίδης-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Θέση για τη βαριά ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης" πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με την Ορίτζιναλ 21 ξεκαθάρισε πως ο ίδιος πονάει περισσότερο απ’ όλους και παράλληλα τόνισε πως δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί ανάλογη εικόνα από την ομάδα σε κανένα παιχνίδι.

Πάντως εμφανίστηκε αποφασισμένος και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα. "Θα βρούμε τις λύσεις", είπε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας πως" όποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, θα φύγει από την ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους. Όλοι κρίνονται".

Ο ισχυρός άνδρας της AEK ξεκαθάρισε επίσης πως τον Γενάρη η ομάδα θα ενισχυθεί με μεταγραφές. Όσο για τις κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού, υποστήριξε πως υλοποίησε ότι ακριβώς ζητήθηκε από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον προπονητή. Και πως γενικώς αυτό έχει σκοπό να κάνει και στη συνέχεια. Πάντως επανέλαβε πως είχε έτοιμες δυο λύσεις επιθετικών, αλλά η θέση του προπονητή ήταν αρνητική για τις συγκεκριμένες κινήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK