Μελισσανίδης: "Όποιος δεν θέλει το γήπεδο δεν... συγκοινωνεί με το μυαλό του!"

O Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για το θέμα του γηπέδου.

Μελισσανίδης: "Όποιος δεν θέλει το γήπεδο δεν... συγκοινωνεί με το μυαλό του!"
INTIME SPORTS

Το αφεντικό της "Ένωσης" έδωσε το "παρών" στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όντας καυστικός απάντησε με το χαρακτηριστικό ύφος του.

"Όποιος δεν θέλει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν… συγκοινωνεί με το μυαλό του! Aυτό ήταν και το μήνυμα σήμερα που ήταν τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε όσους έγραψαν την Ιστορία της ομάδας μας. Όλος ο κόσμος θέλει να γίνει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια", ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, από την πλευρά του, είπε: "Eύχομαι υγεία σε όλους, το 2015 να βρει την ομάδα μας εκεί που πρέπει και ανήκει και φυσικά σύντομα και στο σπίτι μας. Eύχομαι επίσης ο δήμος να αλλάξει αυτή τη στάση που έχει για το γήπεδο, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνά πως η ΑΕΚ εκεί ανήκει! Η ΑΕΚ έκανε γνωστή τη Φιλαδέλφεια!"

Ο Θωμάς Μαύρος τόνισε: "Όλοι θέλουμε το γήπεδο αλλά δυστυχώς για έναν άνθρωπο που κανένας δεν καταλαμβαίνει γιατί βγάζει τόση εμπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχουμε προβλήματα. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με αυτή της πόλης και δε γίνεται να αλλάξει αυτό".

Επιπλέον, τη δέσμευσή του πως θα βρεθεί λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα του από τα χέρια του Κώστα Νεστορίδη και στη συνέχεια μίλησε για το φλέγον ζήτημα.

"Θα τα βρούμε για το γήπεδο της ΑΕΚ. Έχουμε κοινό στόχο. Το αίτημα της ΑΕΚ είναι δίκαιο. 1-2 στρέμματα πάνω κάτω θα βρεθεί λύση", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK