Μένει ο Μέσι για να επιβεβαιωθεί το γούρι που φέρνει η Παρί πριν από Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι... θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν στο ποδόσφαιρο. Μία εξ αυτών πλάνεται πάνω από τον Λιονέλ Μέσι και το γούρι που έφερε η Παρί στους Ροναλντίνιο και Εμπαπέ.

Μένει ο Μέσι για να επιβεβαιωθεί το γούρι που φέρνει η Παρί πριν από Παγκόσμιο Κύπελλο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / BRAZIL - ARGENTINA EUROKINISSI

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα και οι φίλαθλοι μετράνε αντίστροφα για να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Πολλοί πιστεύουν πως αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Λιονέλ Μέσι. Και μια παράδοση ετών έχει δημιουργήσει αισιοδοξία σε αυτούς που θέλουν τον Αργεντινό να κατακτήσει κι αυτό το τρόπαιο.

Το 2021 ο Μέσι πήρε τη μεταγραφή "βόμβα" στην Παρί και ίσως για αυτούς που πιστεύουν στα γούρια αυτό να σημαίνει κάτι. Δύο ποδοσφαιριστές, ένα χρόνο μετά από τη μεταγραφή τους στην ομάδα του Παρισιού κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις χώρες τους.

Πρώτος χρονικά ο Ροναλντίνιο ο οποίος ένα χρόνο μετά από την μετακίνησή του στους Παριζιάνους σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 με την υπερηχητική Βραζιλία της τότε εποχής.

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Κιλιάν Εμπαπέ. Το καλοκαίρι του 2017 έκανε το μεγάλο "μπαμ" και από την Μονακό πήγε στην Παρί. Κι αυτός ένα χρόνο αργότερα έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Σύμπτωση γεμάτη ίντριγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OPAP Arena: 5 ευρωπαϊκά γήπεδα που έχουν αντίστοιχη χωρητικότητα

Η σύζυγος του Κουκουρέγια ομόρφυνε την Μύκονο πριν από τη μεταγραφή των 65 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK