Μένει ο Παράσχος που ζητά ενίσχυση...

O Γιώργος Παράσχος θα παραμείνει στον πάγκο του Πλατανιά και την επόμενη σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οχι όμως χωρίς να ζητήσει και ο ίδιος κάτι από τη διοίκηση της ομάδας του.

Μένει ο Παράσχος που ζητά ενίσχυση...

Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και να υπάρξουν θεαματικές ανατροπές για να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους Πλατανιάς και Γιώργος Παράσχος.

Στις πρώτες κουβέντες που έχουν κάνει οι δύο πλευρές έχει παρατηρηθεί ταύτιση απόψεων ενώ η εκτίμηση της διοίκησης των Κρητικών στο πρόσωπο αλλά και στη δουλειά του Μακεδόνα τεχνικού θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Εκτός απροόπτου οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα αφού η σχετική διακοπή θα δώσει το δικαίωμα στις δύο πλευρές να τα πουν εκ νέου και κάτω από καλύτερες συνθήκες αφού δεν θα υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Παράσχος την ίδια ώρα επιθυμεί να πάρει και ένα σήμα ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί το προσεχές καλοκαίρι έτσι ώστε να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στον αυξημένο ανταγωνισμό του επόμενου πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK