ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντί και Ορτίθ ανακοίνωσε ο Άρης

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για την πραγματοποίηση μεταγραφών, ο Άρης ολοκλήρωσε δύο, του Ισπανού Σέθαρ Ορτίθ και του Σενεγαλέζου Φορμόουζ Μεντί.

Μεντί και Ορτίθ ανακοίνωσε ο Άρης
Ο Ορτίθ αποκτήθηκε με τη
μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι στόπερ (1,82) και από τις αρχές της περιόδου αγωνιζόταν στην Αλμπαθέτε. ”
Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Ξέρω ότι προπονητής στην ομάδα είναι μία μεγάλη προσωπικότητα όπως ο κ. Κούπερ, αλλά και ότι επίσης αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες και ανάμεσά τους και συμπατριώτες μου “, δήλωσε ο Ισπανός.

Ο Μεντί, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Αγωνίζεται στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής (χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια) και έχει περάσει κατά το παρελθόν από τις Μαρσέιγ, Λανς, Λιλ και Ιστρ. Αποκτήθηκε από την Πορτουγένα. ” Ήδη προσπαθώ να μάθω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Ξέρω τον Κόκε από την Μαρσέιγ και είναι ένας παίκτης με τον οποίο ανυπομονώ να αγωνιστούμε μαζί “, είπε ο Αφρικανός.

Η παρουσία αμφότερων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (03/02) στις 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ