Μέρες χαράς και ευτυχίας

Η εβδομάδα που πέρασε πρέπει να ήταν και η καλύτερη για την Νίκη Βόλου από την αρχή της σαιζόν. Πρώτα η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και μετά η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΟΦΗ.

Μέρες χαράς και ευτυχίας

Η εβδομάδα που πέρασε πρέπει να ήταν και η καλύτερη για την Νίκη Βόλου από την αρχή της σαιζόν. Πρώτα η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και μετά η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΟΦΗ. Δύο νίκες οι οποίες έχουν απογειώσει την ψυχολογία των παικτών της διοίκησης και των οπαδών της ομάδας. Από την πλευρά του ο Γιάννης Γούναρης προσπαθεί να προσγεώσει τους παίκτες του και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.

Η προετοιμασία της Νίκης μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία με τη συμμετοχή του Αβραμίδη να παραμένει αμφίβολη, ενώ ένα ακόμα πρόβλημα που πρέπει ν' αντιμετωπίσει ο Γούναρης είναι αυτό της κούρασης των παικτών του. Οχι μόνο λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, αλλά και από το γεγονός ότι χρειάστηκε να παίξουν 120 λεπτά κόντρα στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός, πάντως, της Νίκης δεν ανησυχεί κι εκτιμά ότι οι παίκτες τους ως επαγγελματίες θα κάνουν και στην Καισαριανή το καθήκον τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK