Μερικώς κεκλεισμένων η Σπάρτα με Αρσεναλ

Μερικώς κεκλεισμένων η Σπάρτα με Αρσεναλ
Mία ομολογουμένως αξιοπερίεργη τιμωρία επεφύλασσε η UEFA για την Σπάρτα Πράγας. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να κλείσει μερικώς την έδρα των Τσέχων για τον αγώνα κόντρα στην Αρσεναλ (18/10) στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι οπαδοί του συλλόγου είχαν φερθεί απρεπώς στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ, όταν και καταφέρθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα κατά του επιθετικού των Ολλανδών, Ράιαν Μπάμπελ. Όπως αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή οι οπαδοί της Σπάρτα έκαναν ήχους μαϊμούς, με αποτέλεσμα η UEFA να σφραγίζει τα τμήματα Η37-Η62 και D45-D68, από τα οποία ακούγονταν και αυτοί οι επιλήψιμοι ήχοι.

Η διοίκηση της Σπάρτα δεν αρνήθηκε τα γεγονότα, αλλά κατέθεσε ένσταση η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, Μετά την «αποβολή» του από την πρώτη ομάδα της Σπάρτα Πράγας, ο Κάρελ Πομπόρσκι θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Οπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου της Α΄ κατηγορίας της Τσεχίας, ο 33χρονος μέσος παραμένει παίκτης της Σπάρτα χωρίς κάποια αλλαγή στο συμβόλαιό του, αλλά θα «μετακομίσει» για τρεις μήνες στην (ομάδα Β΄ κατηγορίας) Μπουντεγιόβιτσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πομπόρσκι είναι συνιδιοκτήτης της Μπουντεγιόβιτσε, η οποία ήταν ο πρώτος σύλλογος της καριέρας του. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος άσος τέθηκε εκτός της πρώτης ομάδας της Σπάρτα Πράγας, μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε στον προπονητή Γιάροσλαβ Χρέμπικ, επειδή ο τελευταίος τον άφησε στον πάγκο στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK