Μέσα ο Κονέ, έξω ο "Φέτφα"

Ο Φερνάντο Σάντος άνοιξε σε μεγάλο βαθμό τα χαρτιά του ενόψει του εναρκτήριου αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Κολομβία. Στην προπόνηση της Τετάρτης φάνηκε ξεκάθαρα η προτίμησή του στον Παναγιώτη Κονέ, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.

Μέσα ο Κονέ, έξω ο "Φέτφα"

Αρχικά έγιναν ανοίγματα και σπριντ υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε άσκηση τακτικής, όπου οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αμύνονταν σε τριάδες επιθετικών με παιχνίδι τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα.

O Φερνάντο Σάντος στο καθοριστικό οικογενειακό διπλό της Τετάρτης έβαλε στην άμυνα τους Χολέμπας, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τοροσίδη. Στη μεσαία γραμμή προτίμησε τους Κατσουράνη, Μανιάτη και Κονέ, ενώ στην επίθεση πήραν θέση οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Από τις δοκιμές του Πορτογάλου είναι ξεκάθαρο ότι ο φορμαρισμένος Κονέ κερδίζει τη θέση από τον Τζιόλη, ενώ ο Φετφατζίδης, παρότι σε δαιμονιώδη κατάσταση, θα έρθει ως λύση από τον πάγκο.

Την προπόνηση παρακολούθησαν ανταποκριτές από την Κολομβία και την Ιαπωνία.

Για την Πέμπτη 12/6 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Estadio Lourival Baptista στις 16:00 (ώρα Ελλάδας), αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Μπέλο Οριζόντε.

Την Παρασκευή 13/6 η Εθνική θα προπονηθεί στο Estadio Mineirao στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) και την ίδια ημέρα στις 21:40 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί στο Estadio Mineirao η επίσημη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κολομβία.

Διαβάστε ακόμη:

"Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κολοβία"

News 24/7

24MEDIA NETWORK