Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Συμβόλαιο της τάξεως των 6-7 εκατομμυρίων ετησίως συν κάποια χρήματα απο χορηγίες αναμένεται να προσφέρει η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει.

Lionel Messi cries at the start of a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 8, 2021. FC Barcelona had previously announced the negotiations with Lionel Messi had ended and that Messi would be leaving the club. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Λιονέλ Μέσι κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα AP

Λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τους γάλλους προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Πλην της Παρί, ο Αργεντίνος σταρ φέρεται να έχει προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά και από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Μέσι να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη ώστε να διεκδικήσει το Champions League της επόμενης περιόδου και να απορρίπτει προτάσεις από τα άλλα πρωταθλήματα. Εκτός από την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί όμως έχει και άλλη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του El Chiringuito που αναπαράγει και το FOOTMERCATO, η μεγάλη αγάπη του Μέσι, Μπαρτσελόνα, φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ποντάροντας περισσότερο στην επιθυμία του να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, οι Μπλαουγκράνα φέρεται να προσφέρουν στον Αργεντίνο 6-7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και συμβόλαιο 1 χρόνου με δικαίωμα του ποδοσφαιριστή να το ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα με το FFP δεν της επιτρέπουν να προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Αργεντίνο αλλά σκοπεύουν να του δώσουν κάποια παραπάνω χρήματα μέσω μάρκετινγκ, χωρίς βέβαια αυτό το ποσό να είναι σταθερό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Οι εμφανίσεις του Ντεπάι βάζουν σε σκέψεις τον παίκτη των 180 εκατ.

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος και ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Ντέλε Άλι: Ο προπονητής του πίστευε πως αγνοείται επειδή... βρέχει, τι έγινε τελικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK