Υπέγραψε ο Μέσι: "Δεν είμαι στα καλύτερά μου, θα βρω μια λύση..."

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε την αυτοκριτική του! Ο Αργεντινός παραδέχθηκε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις/προσδοκίες, δήλωσε ωστόσο σίγουρος ότι θα βρει τον εαυτό του.

Υπέγραψε ο Μέσι: "Δεν είμαι στα καλύτερά μου, θα βρω μια λύση..."

Απορία προκαλεί το γεγονός πως ο σούπερ σταρ προτίμησε ένα κινέζικο μέσο (Tencent Weibo) για να... απολογηθεί για ό,τι συνέβη. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, είπε τη δική του αλήθεια για την αποτυχημένη πορεία της Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ο Μέσι έγραψε στο μήνυμά του: " Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δεν κύλησαν όπως αναμένονταν. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος προσωπικά και ομαδικά. Ακόμη κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε ένα στόχο στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά αποτύχαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία".

Στη συνέχεια θέλησε να ζητήσει συγγνώμη επί προσωπικού για την απόδοσή του και υποσχέθηκε ότι " τη νέα χρονιά θα ανεβάσουμε την Μπαρτσελόνα και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ίσως αυτή η σεζόν να μην ήταν όπως την περιμέναμε και όχι η καλύτερη για εμένα. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι, τόσο προσωπικά όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, θα είμαστε διαφορετικοί".

Στο φινάλε ο Μέσι αναφέρθηκε στο μέλλον του, λέγοντας το αυτονόητο. Ότι " οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αποφασίζουν το τι θα κάνουν. Δική μου απόφαση είναι να συνεχίσω γιατί νιώθω πάντα την ίδια αγάπη. Αν παρόλα αυτά δεν γίνει, θα βρω μια λύση γιατί πάντα θέλω το καλύτερο για το σύλλογο".

Έβαλε... τζίφρα ο Μέσι

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα, ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Θυμίζουμε ότι είχε συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους "μπλαουγκράνα" ως το καλοκαίρι του 2018, όντας πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πλανήτη.

Υπέγραψε ο Μέσι: "Δεν είμαι στα καλύτερά μου, θα βρω μια λύση..."

και ένα video - αφιέρωμα

Διαβάστε ακόμα:

Νέο συμβόλαιο για Μέσι

Μέσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK