Μέσι: Έδωσε τρία φαβορί για το Μουντιάλ και η Αργεντινή δεν ήταν μέσα σε αυτά

Τις Βραζιλία, Αγγλία και Γαλλία έχρησε ως μεγάλα φαβορί ο Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής.

Argentina's Lionel Messi, waves during a training session ahead of their friendly match with UAE on November 16th, in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, Nov. 14, 2022. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Ο Λιονέλ Μέσι σε προπόνηση της Αργεντινής ενόψει του φιλικού με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα AP

Τις προβλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε ο Λιόνελ Μέσι σε συνέντευξη που έδωσε στο CONMEBOL, που είναι η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής.

Όταν ο Αργεντίνος ρωτήθηκε για τα φαβορί του τουρνουά δε θέλησε να βάλει την Αργεντινή μέσα σε αυτά αλλά να επιλέξει τους μεγάλους αντιπάλους της.

"Οι υποψήφιοι είναι πάντα οι ίδιοι. Υπάρχουν βέβαια πάντα κάποιες εκπλήξεις αλλά οι μεγάλες ομάδες είναι πάντα υποψήφιες. Θεωρώ πως Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία αυτή τη στιγμή είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τους υπόλοιπους αλλά όλα μπορούν να συμβούν".

Θυμίζουμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιονέλ Μέσι, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντώνης Αντωνιάδης, ο απόλυτος μαχητής

Μούντρικ: Απαντάει στο δίλημμα Άρσεναλ ή Ρεάλ Μαδρίτης

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Λιορίς δε θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο λόγω σεβασμού στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK