Επικός Αγκουέρο! Έστειλε με screenshot στον Μέσι την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Πώς έστειλε με screenshot την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στον Λιονέλ Μέσι, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

FILE - Argentina's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's second goal from the penalty spot with teammate Sergio Aguero during a Copa America soccer match against Bolivia at Arena Pantanal stadium in Cuiaba, Brazil, June 28, 2021. Barcelona striker Sergio Aguero has on Wednesday, Dec. 15 announced his immediate retirement for health reasons. (AP Photo/Bruna Prado, file)
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κουν Αγκουέρο πανηγυρίζουν AP

Στην Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε να συνεχίσει την καρίερα του ο Λιονέλ Μέσι, υπογράφοντας ένα εξωφρενικό deal στο οποίο εμπλέκεται τόσο η Adidas όσο και η Apple TV και λέγοντας 'όχι" στη διαστημική πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Η Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να πέτυχε ένα από τα καλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο καλά δεν πάει καθώς βρίσκεται στη τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η κατάταξη της Ίντερ Μαιάμι μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον κουμπάρο του Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος, όπως δήλωσε στο ESPN αποφάσισε να κάνει σκρίνσοτ και να στείλει την βαθμολογία στο Αργεντίνο σταρ, ο οποίος με τη σειρά του έθεσε τον στόχο της ομάδας.

"... Μίλησα με τον Μέσι χθες. Του έστειλα σε μήνυμα, σκρίνσοτ με την αναλυτική βαθμολογία της Ανατολικής Περιφέρειας και του είπα πως η ομάδα είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να ανέβει στην 8η θέση. Μου απάντησε ότι στόχος είναι η πρόκριση στα play-offs..."

Πάντως, δεν αποκλείεται η Ίντερ Μαϊάμι να αναρριχηθεί άμεσα στη βαθμολογία καθώς πέρα από τον Μέσι, ετοιμάζεται να πάρει και τους Σέρχιο Μπούσκετς και Άνχελ Ντι Μαρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Πάει για επτά προσθήκες, οι τρεις που έχουν κλείσει και οι άλλες υποθέσεις

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έδωσε το πράσινο φως για τον "νέο Χάλαντ", στα 40 εκατ. η τιμή του

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις θέλει τον προπονητή που έδιωξε ο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK